Terug naar Nieuws

De nieuwe ๐—ญ๐—ผ๐—ฟ๐—ด & ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ข๐—น๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐˜.

Gepubliceerd op:

In de gemeente Oldambt is het fijn wonen en leven. Daar zijn wethouder Gert Engelkens en Sociaal Werk Oldambt directeur Rob Kah het over eens. Maar het leven is niet altijd makkelijk, al helemaal niet in tijden van corona. Mensen zijn bang om hun baan te verliezen, voelen zich soms alleen en vinden het lastig om contact te leggen. Of willen elkaar juist even niet bezoeken uit angst voor besmetting. In het dagelijks leven kun je tegen allerlei problemen aanlopen waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Hulp op het gebied van je gezin, opvoeding, werk, schulden, administratie of gezondheid. Soms is het moeilijk er zelf uit te komen. Waar kun je dan terecht?

De nieuwe ๐—ญ๐—ผ๐—ฟ๐—ด & ๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ข๐—น๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐˜ wordt huis-aan-huis verspreid. Heeft u geen krant ontvangen, dan kunt u deze hier online bekijken. 

02-10-2024

Kuier & Keuvel Wandelkalender najaar en winter 2024

 Wandelen is gezond en samen wandelen is gezellig! Onder de naam "Kuier & Keuvel" organiseert Sociaal Werk Oldambt elke week een wandeling. 
Lees meer